2014-01-21 17:03:41• hírek • Szatmár.ro

Két meccset játszik az Oli Magyarországon

Két csapatra osztották az Olimpia ideiglenes keretét, mindkét csapat Magyarországon lép pályára.

Szombaton az Óvári ellen játszottak edzőmeccset a sárga-kék mezes fiúk, szerdán pedig Magyarországon lépnek pályára. A szatmári focicsapat bővített keretéből egy 17 és egy 16 játékost magába foglaló csapatot alakítottak ki.

A végleges csapat gerincét alkotó játékosok Debrecentől 23 kilométerre, Monostorpályi község pályáján fognak edzőmeccset játszani a Félix-fürdőn edzőtáborozó Botosani-i FC-vel. Ez a csapat a román foci élvonalában játszik, jelenleg a 12. helyen várják a bajnokság folytatását. Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a Botosani és a Szatmárnémeti Olimpia összecsapnak. Tavaly az akkor még első ligába való feljutásért küzdő moldvaiak 4-2 arányban verték a szatmáriakat.

Az Olimpia másik fele Nyírbátorban fog játszani a helyi csapat ellen. A nyírbátoriak a magyar bajnokság harmadik vonalában szerepelnek.

A sárga-kék alakulathoz amúgy folyamatosan érkeznek a hozzájuk csatlakozni kívánó labdarúgók. Hétfőn Rus és Faur a Déstől, Turcan pedig a Belényestől jött próbajátékra. Korábban öt játékos jött a csapathoz, közülük viszont csak kettő folytatja a felkészülést a szatmáriakkal. Ők Toca és Remes, mindketten nagyszalontaiak.

Csík Tibor vezetőedző kijelentette: a szerdai mérkőzéseket követően dől el, hogy kik utaznak majd a csapattal Május 1 fürdőre - ők lesznek azok, akik a keretet alkotják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: